ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τραγωδία για Ίντερ, εύκολα η Μίλαν

Έχει χάσει -χρόνια τώρα- την παλιά του αίγλη και φέτος, μάλιστα… κατάντησε να κρίνει το ποιος δεν θα ταπεινωθεί, μένοντας (ξανά) εκτός Ευρώπης! Όπως και να έχει, όμως, το Μεγάλο Σάββατο, στις 13:30, αναμένεται… σκοτωμός στο Μιλάνο!

Με την Ίντερ να υποχρεώνεται σε ταπεινωτική ήττα (2-1) από την Κροτόνε, που «παλεύει» για τη σωτηρία της και τη Μίλαν να σαρώνει (4-0) την Παλέρμο στο «Σαν Σίρο», οι «ροσονέρι»… καβάλησαν τη μισητή αντίπαλό τους και έκαναν το derby della Madonnina ματς «ζωής ή θανάτου»!

Πλέον, η Μίλαν έχει 57 βαθμούς, στην 6η θέση της βαθμολογίας, που δίνει και αυτή -το τελευταίο- ευρωπαϊκό «εισιτήριο», αφού Λάτσιο και Γιουβέντους, οι οποίες και θα… διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον τελικό του ιταλικού Κυπέλλου, έχουν εξασφαλίσει την έξοδό τους στην Ευρώπη από το πρωτάθλημα, «ανοίγοντας», έτσι, άλλη μία θέση, για τον 6ο της Serie A.

Οι «νερατζούρι», από την άλλη, που μετά την «επτάρα» επί της Αταλάντα απογοητεύουν, βρίσκονται στην 7η θέση με 55 βαθμούς. Καταλαβαίνετε, οπότε, πως… θα πέσουν κορμιά!

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η Μίλαν άνοιξε το σκορ απέναντι στην καταδικασμένη Παλέρμο με την αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Σούσο μόλις στο 6ο λεπτό. Μάριο Πάσαλιτς (19'), Κάρλος Μπάκα (37') και Ζεράρ Ντελοφέου (70') σημείωσαν τα άλλα τέρματα της ομάδας του Βιντσέντσο Μοντέλα, για την 11η φετινή, εντός έδρας νίκη της Μίλαν. Όσο για την απαράδεκτη Ίντερ… ακόμη ψάχνει να βρει τι τη «χτύπησε»! Με δύο γκολ του -δανεικού από τη Σασουόλο- Ντιέγκο Φαλσινέλι, η ψυχωμένη Κροτόνε πήρε μια τεράστια νίκη, με τον Ντανίλο Ντ' Αμπρόσιο να μειώνει στο τελικό 2-1 στο 65ο λεπτό.

Τα αποτελέσματα της Κυριακής (9/4):

Σαμπντόρια- Φιορεντίνα 2-2
(5' Φερνάντες, 71' Άλβαρες-60' Ροντρίγκες, 89' Μπαμπακάρ)

Μπολόνια- Ρόμα 0-3
(25' Φάτσιο, 41' Σαλάχ, 75' Τζέκο)

Κροτόνε- Ίντερ 2-1
(18' πέν., 22' Φαλσινέλι-65' Ντ'Αμπρόζιο)

Μίλαν- Παλέρμο 4-0
(6' Σούσο, 19' Πάσαλιτς, 37' Μπάκα, 70' Ντεουλοφέου)

Κάλιαρι- Τορίνο 2-3
(19' πέν. Μποριέλο, 90' Χαν Κουάνγκ-Σονγκ-33' Λιάιτς, 39' Μπελότι, 53' ΆΚουα)

Ουντινέζε- Τζένοα 3-0
(20' Ντε Πάουλ, 31' Ντουβάν Σαπάτα, 49' αυτ. Ρουμπίνιο)

Λάτσιο- Νάπολι (21:45)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σέριε Α: Τελευταία Ενημέρωση