ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τέλος ο Τζούριτς από τη Τζένοα!

24sports team

info@24sports.com.cy

Η βαριά ήττα που υπέστη η Τζένοα στο «Αντριάτικο» από την Πεσκάρα (5-0), είχε ως τίμημα για τον προπονητή των «ροσομπλού» Ίβαν Τζούριτς τη θέση του στον πάγκο της ομάδας.

Ο πρόεδρος των Γενοβέζων Πρετσιόζι αποφάσισε να εμπιστευτεί το «τιμόνι» στον πρώην τεχνικό της Βερόνα Αντρέα Μαντορλίνι έπειτα από συνάντηση που είχαν οι δυο τους χθες αργά το βράδυ στο Μιλάνο μετά την επιστροφή της αποστολής από την Πεσκάρα, με τον Ιταλό να υπογράφει συμβόλαιο με διάρκεια μέχρι τον Ιούνιο του 2018.

Ένας «γάμος» που έγινε πραγματικότητα με καθυστέρηση 14 ετών, καθώς οι δύο πλευρές ήταν κοντά στο να συνεργαστούν και το 2003, όταν η Τζένοα αγωνιζόταν στην Serie C (τρίτη εθνική κατηγορία), ο Μαντορλίνι όμως είχε επιλέξει τότε να αναλάβει τις τύχες της Αταλάντα.

Η αλλαγή προπονητή ήταν επιβεβλημένη, όχι μόνο μετά το ντροπιαστικό 5-0 από την ουραγό της βαθμολογίας Πεσκάρα, η οποία κατάφερε την πρώτη νίκη της σεζόν, αλλά και λόγω των άσχημων εμφανίσεων στα προηγούμενα παιχνίδια που «φώναζαν» πως κάτι έπρεπε να αλλάξει στον σύλλογο.

Επιπλέον αναμένεται να καταλαγιάσουν οι αντιδράσεις των οπαδών, οι οποίοι υποδέχτηκαν χθες το βράδυ την ομάδα με άσχημες διαθέσεις (300 περίπου άτομα) αποδοκιμάζοντας έντονα άπαντες.


Πηγή:www.sport-fm.gr

 

Σέριε Α: Τελευταία Ενημέρωση