ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τα «έσκασε» για Παβολέτι η Νάπολι

Την πρώτη της μεταγραφή για τη χειμερινή περίοδο «έκλεισε» η Νάπολι. Οι «παρτενοπέι» συμφώνησαν σε όλα με την Τζένοα για την απόκτηση του Λεονάρντο Παβολέτι.

Οι Ναπολιτάνοι θα δώσουν 18 εκατ. ευρώ στους Γενοβέζους, με τον παίκτη να μετακομίζει τον Ιανουάριο στην ομάδα του Σάρι, προκειμένου να προσφέρει ακόμα μία επιθετική λύση, ελλείψει και του τραυματία Μίλικ.

Ο 28χρονος Ιταλός επιθετικός είναι στα «πιτς» από τα τέλη Νοεμβρίου (λόγω ενός μικροπρόβληματος στο γόνατο), αλλά μετά το μπρέικ των Χριστουγέννων αναμένεται να είναι ξανά ετοιμοπόλεμος. Το deal είναι «τελειωμένο» και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές και να ολοκληρωθούν οι καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Ο Παβολέτι αγωνίζεται στη Τζένοα εδώ και 2,5 χρόνια. Πέρσι είχε 14 γκολ στην Serie A (25 εμφανίσεις), ενώ φέτος έχει σκοράρει τρεις φορές (μία απέναντι στη Μίλαν και δύο κόντρα στην Κροτόνε). Η πιο παραγωγική χρονιά της μέχρι τώρα καριέρας του ήταν τη σεζόν 2013-2014, στη Serie B, όπου για λογαριασμό της Βαρέζε είχε καταγράψει 24 τέρματα. Επίδοση που του… άνοιξε το δρόμο για τα σαλόνια του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Σέριε Α: Τελευταία Ενημέρωση