ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θέλει επιστροφή στη Σεβίλλη ο Μπάκα

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τη Μίλαν ο Κάρλος Μπάκα και ο ίδιος θέλει την επιστροφή του στη Σεβίλλη.

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τη Μίλαν ο Κάρλος Μπάκα και ο ίδιος θέλει την επιστροφή του στη Σεβίλλη.

Μετά τον καταιγισμό μεταγραφών, η Μίλαν επιδιώκει τρόπους για να αδειάσει το ρόστερ της, αφού ούτως ή άλλως δεν χωρούν όλοι οι ποδοσφαιριστές στα πλάνα του Βιντσέντσο Μοντέλα.

Ένας από αυτούς που αναμένεται να αποχωρήσουν είναι ο Κάρλος Μπάκα, που από την περσινή σεζόν έχει προβλήματα στη συνεργασία του με τον Ιταλό τεχνικό και θα ήθελε να αποχωρήσει από τη στιγμή μάλιστα που δεν είναι στα βασικά πλάνα της ομάδας του.

Ο κυριότερος ενδιαφερόμενος σύμφωνα με την «Mundo Deportivo» είναι η Σεβίλλη, ομάδα από την οποία αποκτήθηκε ο Κολομβιανός και τώρα ο παίκτης θέλει να επιστρέψει. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η ομάδα της Ανδαλουσίας θέλει να πραγματοποιήσει τη μεταγραφή με πολύ ευνοϊκούς όρους για την ίδια, αφού προσφέρει μόλις 2 εκατ. ευρώ για τον δανεισμό του.

Στη συμφωνία θα υπάρχει οψιόν αγοράς του παίκτη, ύψους 13 εκατ. ευρώ, χωρίς όμως η Σεβίλλη να είναι υποχρεωμένη να την ενεργοποιήσει. Αυτό είναι μέχρι στιγμής και το σημείο-κλειδί.

Η Μίλαν θέλει να μετατρέψει την οψιόν σε υποχρέωση της Σεβίλλης να τον αγοράσει στο τέλος του καλοκαιριού και μόνο τότε θα δώσει το «ΟΚ» για να προχωρήσει η μεταγραφή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΣΕΒΙΛΛΗ: Τελευταία Ενημέρωση