ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σακχό o αντικαταστάτης του Ραμί

Ο Μαμαντού Σακχό είναι ο νούμερο ένα στόχος της Σεβίλλης, για να αντικαταστήσει το κενό που άφησε ο Αντιλ Ραμι, ο οποίος και μεταγράφηκε στην Μαρσέιγ για 6 εκατ. ευρώ.

Ο Σακχό που αγωνίστηκε την περσινή σεζόν δανεικός από την Λίβερπουλ στην Κρίσταλ Πάλας, δε θα παραμείνει όπως φαίνεται ούτε τη νέα σεζόν στο «Άνφιλντ» και έτσι ψάχνει από τώρα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η πάλας δεν μπορεί να τον αγοράσει, καθώς η τιμή των 33 εκατ. ευρώ που έχει θέσει η Λίβερπουλ καθιστάτε απαγορευτική για τους «Αετούς» και εδώ κάπου κολλάει το ενδιαφέρον των Ανδαλουσιανών.

Σύμφωνα με ισπανικά μέσα ούτε και η Σεβίλλη θα μπορέσει να πληρώσει την συγκεκριμένη ρήτρα, όμως είναι διατεθειμένη, για να καταθέσει μια αξιοπρεπέστατη πρόταση για τον θηριώδη στόπερ ή να συζητήσει για τον δανεισμό του με οψιόν αγοράς.

Ο Σακχό πήγε στην Λίβερπουλ το 2013 έναντι 20 εκατ. ευρώ απο την Παρί και μέχρι την καλοκαιρινή προετοιμασία του 2016, όπου ο Κλοπ τον έδιωξε από την ομάδα επειδή λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, ήταν ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Παρόλο που θεωρείται ξένο σώμα στον σύλλογο έχει δείξει εξαιρετικά σημάδια επαγγελματισμού, δουλεύοντας σκληρά στις προπονήσεις και χωρίς να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα μέσω των media.

Η συμπεριφορά του αυτή φαίνεται πως έχει αναγνωριστεί από τον Όσκαρ Αρίας, τεχνικό διευθηντή της Σεβίλλης που θέλει πολύ να τον φέρει στην Ισπανία.

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΕΒΙΛΛΗ: Τελευταία Ενημέρωση