ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ξέσπασε και καπαρώνει Champions League

Έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη ήταν πολλές για τη Σεβίλλη. Η ομάδα της Ανδαλουσίας ξέσπασε στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, επικρατώντας 4-2 και έκανε αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση της 4ης θέσης. 

Την πιο ακατάλληλη στιγμή για την ίδια αντιμετώπισε τη Σεβίλλη η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, καθώς η ομάδα της Ανδαλουσίας απείχε εδώ και έξι αγωνιστικές από τις νίκες και ήθελε οπωσδήποτε το τρίποντο και τελικά το πήρε, επικρατώντας 4-2. 

Η ομάδα του Σαμπάολι ξεκινώντας με... φούρια, αλλά και χωρίς ιδιαίτερη αμυντική προσήλωση, καθώς μόλις στο 1' άνοιξε το σκορ με τον Γιόβετιτς, αλλά στο 4' ο Κακουτά ισοφάρισε άμεσα για τους φιλοξενούμενους. 

Το «μία σου και μία μου» συνεχίστηκε με αμείωτο ρυθμό, αφού η Σεβίλλη ξαναπήρε κεφάλι στο σκορ με γκολ του Σαράμπια στο 9', δεχόμενη εκ νέου την ισοφάριση και πάλι από τον Κακουτά, που πέτυχε το δεύτερο γκολ του ίδιου και της ομάδας του. 

Η χαρά της Ντέπορ δεν κράτησε όμως για πολύ, αφού στο 32' ήταν ο Κορέα αυτός που διαμόρφωσε το 3-2 για τους γηπεδούχους, που στη συνέχεια και εντελώς φυσιολογικά έριξαν το ρυθμό του αγώνα. 

Στη συνέχεια του ματς και ειδικότερα προς το τέλος του ματς με στημένες φάσεις, η Ντέπορ προσπάθησε να ισοφαρίσει χωρίς επιτυχία και τελικά ο Μπεν Γεντέρ στο 88' έκανε το 4-2 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, που φέρνει τη Σεβίλλη σε θέση ισχύος για την εξασφάλιση της 4ης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. 

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΣΕΒΙΛΛΗ: Τελευταία Ενημέρωση