ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πλησιάζει κορυφή η Σεβίλλη

Τεράστια νίκη για την Σεβίλλη η οποία επικράτησε της Αθλέτικ Μπιλμπάο με 1-0. Τη νίκη στην ομάδα του χάρησε ο Βιθέντε Ιμπόρα, ο οποίος έφτασε τα 7 τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα. Με το τρίποντο η ομάδα της Ανδαλουσίας πλησίασε την Ρεάλ στον 1 βαθμό και την Μπαρτσελόνα στους 2.

Ο αγώνας:

Μόλις στο 6' ο Γιόβετιτς έπιασε την κεφαλιά η οποία πέρασε μόλις έξω, ενώ στο 14’ ο Ετσεΐτα ανέτρεψε στην περιοχή τον Βιέτο με το διαιτητή του αγώνα να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Γιόβετιτς εκτέλεσε άσχημα πάνω στον Ιραϊθόθ όμως στην επαναφορά ο Ιμπόρα βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και με πλασέ έγραψε 1-0. Στο 26' ο Γκαρθία, έκανε την κεφαλιά όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της Σεβίλλης, ενώ στο 40’ ο Ουίλιαμς έχασε μεγάλη ευκαιρία με σουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπιλμπάο μπήκε πιο δυνατά και στο 52΄ο Γκαρθία έκανε το σουτ όμως η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.  Στο 55’ ο Γιόβετιτς στάθηκε τυχερός καθώς μετά από φάουλ θα μπορούσε να δει τη 2η κίτρινη. Δυο λεπτά αργότερ το σουτ του Ιμπόρα κόντραρε σε σώματα, και στο 59’ ο Ετσεΐτα έσωσε μετά από σουτ του Μαριάνο. Το παιχνίδι είχε πάρει φωτιά για τα καλά, στο 65' η κεφαλιά του Βιέτο πέρασε μόλις έξω, ενώ στο 70’ η κεφαλιά του πέρασε ξυστά από το δοκάρι της Σεβίλλης. Τελευταία φάση ήρθε στο 89' όταν ο Σαμπορίτ αστόχησε από καλή θέση. 

ΣΕΒΙΛΛΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X