ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ρονάλντο: «Θέλω να γυρίσω στην Αγγλία»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να είπε στη δίκη του για φοροδιαφυγή πως επιθυμεί να επιστρέψει στην Αγγλία, επειδή αντιμετωπίζει προβλήματα με την εφορία στην Ισπανία.

24sports team

info@24sports.com.cy

Αν και τις τελευταίες εβδομάδες έχει ατονήσει το σενάριο περί επιθυμίας του Κριστιάνο Ρονάλντο να φύγει από τη Ρεάλ μετά τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή που αντιμετωπίζει, έρχεται νέο «επεισόδιο» στο σίριαλ.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στη δίκη του, ο Πορτογάλος σταρ είπε (σύμφωνα με το Cadena SER) πως επιθυμεί να επιστρέψει στην Αγγλία λόγω του συστήματος φορολόγησης στην Ισπανία.

«Θυμάμαι όταν έφθασα στην Αγγλία και μου εξήγησαν πως λειτουργούν τα πράγματα. Όταν έφθασα στο Μάντσεστερ, όντας 18 ετών, με ενημέρωσαν ότι η ρύθμιση των χρεών, ήταν το καλύτερο μέσο που διέθετα, κάτι που έκαναν και με τους υπόλοιπους παίκτες.

Στην Ισπανία πρέπει να πληρώνεις περισσότερο για να αποφύγεις τα προβλήματα. Δεν είχα ποτέ παρόμοια θέματα στην Αγγλία και για αυτό θα ήθελα να επιστρέψω εκεί», τόνισε στην κατάθεσή του ο Πορτογάλος σύμφωνα με το Cadena SER.

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση