ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ριζώνει στην Μαδρίτη

Ηγεμονικό συμβόλαιο προσφέρει στον «Ζιζού» η βασίλισσα της Ευρώπης

Τα επιτεύγματα του Ζιντεντίν Ζιντάν στην Ρεάλ ως προπονητής, τείνουν πολύ σύντομα να ξεπεράσουν και τα όσα έκανε ως ποδοσφαιριστής. Αναλαμβάνοντας τα ηνία της βασίλισσας της Ευρώπης, ο Γάλλος έκανε πράγματα και θαύματα σαρώνοντας σε κάθε τελικό, μικρό ή μεγάλο, που συμμετείχε, κατακτώντας τον ένα τίτλο μετά τον άλλο.

Το γεγονός αυτό σαφώς και δεν έμεινε απαρατήρητο από τον Φλορεντίνο Πέρεθ, με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια σε νέο συμβόλαιο που θα διατηρήσει τον Ζιντάν στη Μαδρίτη μέχρι και το τέλος της δεκαετίας. Οι ετήσιες δε αποδοχές του προπονητή της Ρεάλ θα εκτοξευτούν στα οκτώ εκατομμύρια ευρώ ετησίως, σύμφωνα με την έγκυρη «As».

Αν στην εξίσωση μπουν και τα μπόνους ανάλογα με την κατάκτηση των στόχων που είναι πάντοτε υψηλοί για την βασίλισσα της Ευρώπης, τότε η αμοιβή του Γάλλου δύναται να φτάσει ακόμα και σε οκταψήφιο αριθμό! Μετά από 20 μήνες στο τιμόνι της ομάδας της Μαδρίτης, ο Ζιζού έχει κατακτήσει δύο Τσάμπιονς Λιγκ, δύο ευρωπαϊκά σούπερ καπ, ένα πρωτάθλημα Ισπανίας και ένα παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων.

Αποτελεί δε τον τέταρτο πιο επιτυχημένο τεχνικό της Ισπανικής ομάδας στα 115 χρόνια ζωής της.

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση