ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Κόβατσιτς: «Θέλω να φύγω από τη Ρεάλ για να παίζω περισσότερο»

Ξεκάθαρος ο Κροάτης μέσος...

Την πρόθεσή του να φύγει από τη Ρέαλ έκανε γνωστή ο Ματέο Κόβατσιτς. Έχοντας περιορισμένο ρόλο και χρόνο στη «βασίλισσα», ο Κροάτης μέσος θέλει να μετακομίσει σε έναν σύλλογο όπου θα πρωταγωνιστεί. 

«Θα ήθελα να παίζω περισσότερο στη Ρεάλ, αλλά ξέρω πως είναι δύσκολο. Καταλαβαίνω την κατάσταση, αλλά θεωρώ πως το καλύτερο για μένα θα ήταν να πάω σε μια άλλη ομάδα, όπου θα έχω την ευκαιρία να αγωνίζομαι βασικός. Είναι κάτι που μπορώ να καταφέρω και θα ήθελα να το έχω τώρα. Στη Ρεάλ δίχως τακτικές συμμετοχές είναι δύσκολο να δείξω την αξία μου και δεν είμαι χαρούμενος. Σίγουρα είχαμε απίστευτες επιτυχίες και είχα καταπληκτικούς συμπαίκτες, αλλά δεν ένιωθα γεμάτος γιατί η συμβολή μου δεν ήταν μεγάλη και θέλω αυτό να αλλάξει. Δεν έχω μιλήσει με το νέο προπονητή, αλλά θα πρέπει να μιλήσουμε για το μέλλον μου», δήλωσε ο 24χρονος άσος, που φέτος 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

FRANCE FOOTBALL: Ζήτησε Μανέ ο Ζιντάν

FRANCE FOOTBALL: Ζήτησε Μανέ ο Ζιντάν

Πως και πως περιμένουν το προσεχές καλοκαίρι στην Μαδρίτη, με την Ρεάλ στην δεύτερη θητεία του Ζινεντίν Ζιντάν να ετοιμάζεται ...
 |  ΡΕΑΛ
X