ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απαιτεί να φύγει και ο Κόβατσιτς από τη Ρεάλ

Δεν είναι μόνο ο Λούκα Μόντριτς που πιέζει να φύγει

Μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης επικρατεί ένας μικρός πανικός αφού και οι δύο Κροάτες άσοι έχουν εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσουν. Μετά τον Λούκα Μόντριτς, ο οποίος φέρεται να έχει μεταφέρει στη διοίκηση ότι θέλει να αποχωρήσει και να υπογράψει στην Ίντερ, και ο Κόβατσιτς βλέπει το μέλλον του μακριά από την ομάδα.

Μπορεί ο Χουλέν Λοπετέγκι να δήλωσε ότι αμφότεροι υπολογίζονται, ωστόσο ο Κόβατσιτς είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με τη Ρεάλ και τον μικρό χρόνο συμμετοχής που είχε και έχει καταστήσει σαφές πως δεν θέλει να παραμείνει στη Μαδρίτη. Ο Κόβατσιτς δεν συμμετέχει στις προπονήσεις μέχρι να ξεκαθαρίσει το μέλλον του, το οποίο με τα τωρινά δεδομένα, βρίσκεται μακριά από τη Ρεάλ.

Είναι κάτι όμως το οποίο θα ξεκαθαρίσει στις επόμενες μέρες, μιας και δεν έχει μείνει αρκετός καιρός μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου στα μεγάλα πρωταθλήματα. Ήδη στην Αγγλία την πέμπτη το μεταγραφικό παράθυρο του Αυγούστου θα κλείσει, ενώ είναι γνωστό πως αρκετές ομάδες από την Πρέμιερ Λιγκ θέλουν τον ποδοσφαιριστή. Καπνός υπάρχει και μένει να δούμε αν ο καπνός σημαίνει φωτιά.

Πηγή: gazzetta.gr

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X