ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Ρονάλντο φοβάται τον Εμπαμπέ

Αρνητικά βλέπει το ενδεχόμενο μετακίνησης του Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς όπως πιστεύει αυτό θα είναι το πρώτο βήμα αντικατάστασής του.

Σύμφωνα με την ισπανική «Diaro Gol», ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πει στον πρόεδρο της Ρέαλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, ότι δεν επιθυμεί τη μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ, παρά το έντονο ενδιαφέρον που έχει εκδηλώσει η «βασίλισσα» για τον 18χρονο επιθετικό.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ φοβάται ότι η ενδεχόμενη μεταγραφή του Γάλλου άσου της Μονακό στην ισπανική ομάδα, θα τον... προσγειώσει σιγά-σιγά από την κορυφή.

Στο γεγονός αυτό έρχεται να προστεθεί ότι ο Εμπαπέ ερωτηθείς σχετικά με την «Χρυσή Μπάλα», υποστήριξε πως ο Τζανλουίτζι Μπουφόν την αξίζει πιο πολύ μετά απ’ όλα όσα έχει πετύχει.

Ο 32χρονος σούπερ σταρ της Ρεάλ ανησυχεί μήπως στο πρόσωπο του επιθετικού των Μονεγάσκων βλέπουν τον αντικαταστάτη του και πως θα αρχίσει να χάνει τον πρωταγωνιστικό του ρόλο που είχε όλα αυτά τα χρόνια. Έτσι έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά του στη διοίκηση των «Μερένχες».

Ο Επαμπέ, πάντως, θαυμάζει τον Ρονάλντο και θα ήθελε πολύ να αγωνίζεται στο πλευρό του αφού είναι το πρότυπό του. Μένει να φανεί αν η Ρεάλ θα ακούσει τον Πορτογάλο ή θα πάρει τον παίκτη που έχει δηλώσει ότι θέλει να αγωνιστεί στη Ρεάλ.

sport-fm.gr

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση