ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανανεώνει ο Μπενζεμά

Σύντομα αναμένεται να έρθουν σε επαφή ο Καρίμ Μπενζεμά και η διοίκηση της Ρεάλ προκείμενου ο Γάλλος στράικερ να υπογράψει για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Συγκεκριμένα, η ισχύς του συμβολαίου του εκπνέει το 2019, ωστόσο, οι δύο πλευρές θα επεκτείνουν τη μεταξύ τους συμφωνία έως και το 2021 ή το 2022.

Η πιθανή έλευση του Κιλιάν Εμπαπέ στη «βασίλισσα» δεν επηρεάζει τον Ζινεντίν Ζιντάν, που ξεκαθάρισε πως θα ήθελε να διατηρήσει στο ρόστερ τον 29χρονο σέντερ φορ.

Ο 45χρονος τεχνικός θεωρεί πως η ύπαρξη δυο πολύ καλών επιθετικών στο κλαμπ θα δημιουργηθεί ροτέισιον, ενώ θα υπάρξει και ένας υγιής ανταγωνισμός. Άλλωστε, γνωστό είναι το ότι ο 18χρονος αστέρας των Μονεγάσκων θα ήθελε να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στους «μερένχες».

Να σημειωθεί πως ο Μπενζεμά ήδη θεωρείται ιστορική για τη Ρεάλ προσωπικότητα, καθώς βρίσκεται στη λίστα των 10 κορυφαίων σε συμμετοχές μη Ισπανών ποδοσφαιριστών του κλαμπ.

Επίσης κατέχει και ένα ακόμη σημαντικό ρεκόρ, εφόσον μαζί με το Ρεμόν Κοπά είναι οι μόνοι δύο Γάλλοι που έχουν σηκώσει το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ (παλιότερα Κύπελλο Πρωταθλητριών) από τρεις φορές.

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση