ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ρεάλ: Deal 180 εκ. για Μπαπέ

Eίναι η μεταγραφική «βόμβα» του φετινού καλοκαιριού, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Το φλερτ υπήρχε καιρό τώρα και πλέον, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο 18χρονος Γάλλος επιθετικός θα φορά τη φανέλα των πρωταθλητών Ευρώπης από τη νέα σεζόν.

Tα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι οι δύο σύλλογοι έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία για τη μεταγραφή του Μπαπέ έναντι 160 εκατομμυρίων ευρώ συν άλλα 20 σε ανταλλάγματα. Άλλες πηγές κάνουν λόγο για συμφωνία που αφορά 150+30 εκατομμύρια ευρώ, αλλά αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα.

Πρόκειται για την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, εφόσον μπουν οι υπογραφές, κάτι το οποίο πρόκειται να γίνει άμεσα.

Ο νεαρός επιθετικός έκανε εντυπωσιακή σεζόν πέρυσι με τους Μονεγάσκους τόσο στο γαλλικό πρωτάθλημα όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ και ήδη εδώ και αρκετούς μήνες ήταν ο βασικός μεταγραφικός στόχος της «βασίλισσας», κατόπιν επιθυμίας και του Ζινεντίν Ζιντάν, o οποίος είχε ζητήσει ενίσχυση στην επίθεση της ομάδας, ειδικά μετά την αποχώρηση του Άλβαρο Μοράτα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Μπαπέ θα υπογράψει εξαετές συμβόλαιο με τη Ρεάλ με ετήσιες απολαβές που θα φτάσουν τα επτά εκατομμύρια ευρώ καθαρά.

Ο ίδιος ο Γάλλος ποδοσφαιριστής είχε εκφράσει πολλές φορές δημόσια την επιθυμία να φύγει από τη Μονακό και σε δημόσιες τοποθετήσεις του είχε ξεκαθαρίσει ότι ήθελε πολύ να μετακομίσει στους Μαδριλένους.

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση