ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Οι επιλογές για αντί-Ντανίλο

Ο Ζινεντίν Ζιντάν θέλει να αντικαταστήσει τον Ντανίλο, που πήγε στη Μάντσεστερ Σίτι, με παίκτες που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο προπονητής των «Μερένχες» χρειάζεται τουλάχιστον δύο διαθέσιμους παίκτες για κάθε θέση. Ωστόσο για το δεξί άκρο της άμυνας οι επιλογές δεν είναι ξεκάθαρες. Μία λύση, ώστε να παίρνει ανάσες ο Καρβαχάλ, θα ήταν να χρησιμοποιηθεί ο Νάτσο ή ο Τέο Ερνάντες, ωστόσο κανένας από τους δύο δεν είναι καθαρό δεξί μπακ.

Μία άλλη επιλογή για τον Ζιντάν θα ήταν να χρησιμοποιηθεί ο Λούκας Βάσκες ως φουλ μπακ. Το ενδεχόμενο αυτό όμως δεν αρέσει ιδιαίτερα στον τεχνικό των Μαδριλένων.

Επίσης, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να ενταχθεί στην πρώτη ομάδα ο Ασράφ Χακίμι. Πρόκειται για έναν παίκτη, που ο «Ζιζού» γνωρίζει πολύ καλά καθώς έχει δουλέψει μαζί του όταν ήταν προπονητής της Ρεάλ Β.

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την προετοιμασία στη Αμερική και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Ακόμη ο νεαρός μπακ, είχε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις στα περσινά φιλικά του καλοκαιριού.

Τελευταία λύση, που έχει πολύ λίγες πιθανότητες, θα ήταν να κινηθεί η Ρεάλ στη μεταγραφική αγορά. Κάτι τέτοιο πάντως είναι αρκετά δύσκολο και θα γινόταν μόνο εάν παρουσιαζόταν κάποια πολύ καλή ευκαιρία.

Πηγή: sport-fm.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση