ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η κλήρωση της La Liga και τα Κλάσικο

Πραγματοποιήθηκε τελικά σήμερα η κλήρωση για την La Liga της σεζόν 2017-2018 η οποία είχε αναβληθεί λόγω της σύλληψης του προέδρου της Ισπανικής Ομοσπονδίας. Χωρίς ντέρμπι η πρώτη αγωνιστική, 20 Δεκεμβρίου το πρώτο «clasico» της χρονιάς.

Στον απόηχο της προσωρινής φυλάκισης του προέδρου της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Άνχελ Βιγιάρ για μία σειρά από παρατυπίες δόθηκε και επίσημα το έναυσμα της νέας χρονιάς στη La Liga με την κλήρωση του πρωταθλήματος.

Την πρώτη αγωνιστική που θα διεξαχθεί το τετραήμερο 18-21, η πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενείται στη Γαλικία από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί την Μπέτις και η Ατλέτικο Μαδρίτης παίζει εκτός έδρας με τη «νεοφώτιστη» Χιρόνα.

Όσον αφορά τα «clasico» της χρονιάς, το πρώτο ραντεβού δίνεται την Τετάρτη στις 20 Δεκεμβρίου στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου για τη 17η αγωνιστική, τέσσερις ημέρες μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων στο Άμπου Ντάμπι, γεγονός που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να διεξαχθεί τελικά Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου.

Ο αγώνας του Καμπ Νου από την άλλη μεριά θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου, την 36η αγωνιστική, μόλις δύο πριν απο τη λήξη του πρωταθλήματος. Τέλος, το πρώτο μαδριλένικο ντέρμπι στο νεόκτιστο Μετροπολιτάνο θα λάβει χώρα τη 12η αγωνιστική.

sdna.gr

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση