ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Η οικογένειά μου έστειλε γράμμα στη Ρεάλ, για να μη με κρατήσει»!

Αποκαλύψεις, που, αν μη τι άλλο, σοκάρουν από τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ! 

Σε μεγάλη συνέντευξή του στο BBC, o πρώην επιθετικός -μεταξύ άλλων- των Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ, που τώρα, στα 33 του πια… βγάζει το ψωμί του στην τουρκική Μπασάκσεχιρ, αποκάλυψε πως η οικογένειά του ήταν ο βασικός λόγος, που δεν συνέχισε την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης! 

Θυμίζουμε, ο Τογκολέζος είχε δοθεί (το 2011) δανεικός στη «βασίλισσα» από τη Σίτι και όπως είπε στο βρετανικό Μέσο, ο αδερφός του έστειλε γράμμα στη διοίκηση της «βασίλισσας», εκ μέρους της οικογένειας Αντεμπαγιόρ, προκειμένου οι Μαδριλένοι να μην τον κρατήσουν -με κανονική μεταγραφή! 

«Έκανα τα πάντα για να μείνω στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά εξαιτίας του μικρότερου αδερφού μου, δεν τα κατάφερα, γιατί έστειλε ένα γράμμα, εκ μέρους της οικογένειας Αντεμπαγιόρ, που έλεγε ότι ο σύλλογος δεν έπρεπε να με κρατήσει! 

Δεν λέω ότι για αυτό δεν έμεινα, αλλά έπαιξε ρόλο. 

Ακόμη και 10% να επηρέασε την παραμονή μου στην ομάδα, είναι πολύ
», ήταν τα λόγια του Αντεμπαγιόρ, που εξήγησε πως οι σχέσεις του με την οικογένειά του, ακόμη και με τη μητέρα του, δεν είναι καλές. Το αντίθετο, για την ακρίβεια, αφού δεν μιλάει, πλέον, με κανέναν! 

Πριν λίγα χρόνια, μάλιστα, είχε αποκαλύψει μέσω Facebook πως τα αδέρφια του λίγο έλειψε να τον σκοτώσουν για… οικονομικούς λόγους, σημειώνοντας, δε, πως του πέρασε από το μυαλό ακόμη και να αυτοκτονήσει, εξαιτίας των «θεμάτων» που είχε με την οικογένειά του! 

«Είναι σκληρό, είναι δύσκολο. Νομίζω ότι κάνω τη σωστή επιλογή, να βγαίνω και να μιλάω δημόσια για όλα αυτά που έχω περάσει», πρόσθεσε και συμπλήρωσε: «Δεν μιλάω στην οικογένειά μου, αλλά μιλάω στους φίλους μου. Όταν θελήσουν να μου μιλήσουν, εδώ είμαι. Διαθέσιμος. 

Αλλά ποτέ δεν με πήραν ένα τηλέφωνο, για να με ρωτήσουν αν είμαι τραυματίας, αν είμαι καλά. Μόνο για τον τραπεζικό μου λογαριασμό ενδιαφέρονταν! 

Η μάνα μου λέει ότι ποτέ δεν της έδωσα ούτε 200 δολάρια! Άνθρωποι που δεν ξέρω, τους έχω χτίσει σπίτια. Τους έχω αγοράσει αυτοκίνητα, οπότε η μητέρα μου δεν μπορεί να λέει τέτοια πράγματα. Δεν γίνεται η οικογένειά μου να λέει τέτοια πράγματα
». 

Το τρομερό, ωστόσο, το φύλαγε για το τέλος… 

Συγκινημένος, δήλωσε: «Βλέπω τη ζωή με διαφορετικό τρόπο, πλέον. Η μητέρα μου, μου έδωσε τη δυνατότητα να γίνω αυτός που είμαι και ποτέ δεν θα μπορώ να την ευχαριστήσω αρκετά για αυτό. Τη σέβομαι, που είναι η μαμά μου. Τη σέβομαι, που ήταν εκεί για μένα στις δύσκολες στιγμές, αλλά σήμερα… είμαι ο Αντεμπαγιόρ»! 

www.sport-fm.gr

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X