ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παίρνει το «10» του Χάμες ο Ασένσιο

Ο Χάμες έφυγε, ο Μάρκο Ασένσιο έμεινε και θέλει και τη φανέλα του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού. Το νέο αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τη «Marca», θα αγωνίζεται κατά πάσα πιθανότητα την επόμενη σεζόν με το «10» στην πλάτη.

Ο Ισπανός μέσος προέρχεται από μία καταπληκτική σεζόν, η οποία ξεκίνησε και τελείωσε ιδανικά για εκείνον, καθώς πέτυχε το πρώτο και το τελευταίο γκολ της ομάδας του.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν τον εμπιστεύτηκε από την αρχή και σαφώς δικαιώθηκε, αφού ο 21χρονος έχει βγάλει μάτια με τις εμφανίσεις του. Δίκαια, λοιπόν, θεωρείται το φαβορί για να φορέσει τη φανέλα με το Νο10.

Ο Μάρκο Ασένσιο γύρισε στους Μαδριλένους μετά τον δανεισμό του στην Εσπανιόλ και σε 23 συμμετοχές πέτυχε 3 γκολ. Ο ρόλος που το έδωσε ο προπονητής των «μερένχες» ήταν πολύ σημαντικός και την επόμενη σεζόν αναμένεται να έχει ακόμη πιο κομβικό ρόλο στους πρωταθλητές Ισπανίας.

Ο νεαρός μέσος που πέτυχε γκολ στον ημιτελικό με τον Μπάγερν Μονάχου και στον τελικό του Champions League με τη Γιουβέντους έχει σκληρούς ανταγωνιστές που θέλουν να του «φάνε» το δεκάρι. Αυτοί είναι ο Λούκα Μόντριτς και ο Ίσκο.

Το μέλλον του Μάρκο Ασένσιο στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολλά υποσχόμενο και οι πρωταθλητές Ευρώπης βλέπουν στον νεαρό Ισπανό τον παίκτη της μεσαίας γραμμής που έψαχναν χρόνια.

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X