ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μέχρι τέλους για Εμπαπέ

Μέχρι τέλους είναι διατεθειμένη η Ρεάλ Μαδρίτης, να κυνηγήσει την υπόθεση του Κίλιαν Εμπαπέ. Θα συνεχίσουν την προσπάθεια για την απόκτηση του Γάλλου οι «μερένχες». 

Ο Κίλιαν Εμπαπέ είναι φανερό ότι έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων από την Ευρώπη, μετά την εκπληκτική χρονιά που πραγματοποίησε στη Μονακό. 

Αυτή την φορά, επέστρεψε και πάλι στην διεκδίκηση του η Ρεάλ Μαδρίτης που δεν λέει να τα παρατήσει στη συγκεκριμένη υπόθεση, με τους «μερένχες» να θέλουν να προλάβουν άλλους πιθανούς ανταγωνιστές. 

Την περασμένη Τρίτη, η ομάδα από την Μαδρίτη λοιπόν επανήλθε στο κυνήγι για την απόκτηση του με νέα πρόταση και περιμένει τον παίκτη να απαντήσει. 

Ενδιαφέρον πάντως, έχουν δείξει και η Άρσεναλ με την Παρί Σεν Ζερμέν, με τους Άγγλους πλέον να μην πιέζουν τόσο πολύ, αφού κατόρθωσαν να πάρουν στο Λονδίνο τον Λακαζέτ με 45 εκατ. ευρώ. 

Η Παρί όμως, επιμένει στο ενδεχόμενο αγοράς του νεαρού ποδοσφαιριστή, ωστόσο ο ίδιος είναι αυτός που έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για το μέλλον του. 

Σύμφωνα με την «Parisien» όμως, ο Γάλλος άσος αλλά και η Μονακό αποφάσισαν να απορρίψουν όλες τις προτάσεις από τις ενδιαφερόμενες ομάδες το φετινό καλοκαίρι και να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. 

Ο 18χρονος Γάλλος επιθετικός μετράει μέχρι στιγμής για την σεζόν 2016-2017, 26 γκολ και 8 ασίστ σε 2.037 λεπτά συμμετοχής με τους Μονεγάσκους. Η ομάδα πάντως που θα κάνει κίνηση να τον αποκτήσει πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, με την τιμή του να ανέρχεται τουλάχιστον στα 140 εκατ. ευρώ. 

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X