ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου»

«Κλεισμένη» θεωρεί τη μετακίνησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Άλβαρο Μοράτα, όπως μετέδωσε η «Daily Express».

Το εν λόγω Μέσο επικαλείται πηγές από το στενό φιλικό περιβάλλον του επιθετικού της «βασίλισσας», στις οποίες ο ίδιος έχει εκμυστηρευτεί την απόφασή του να... μετακομίσει στο «Ολντ Τράφορντ» και πως η συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους έχει ήδη ολοκληρωθεί και απομένουν μόνο τυπικές λεπτομέρειες.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο 24χρονος Ισπανός φορ κοστολογείται στα 70 εκατομμύρια λίρες και μέχρι να προκύψει στις τάξεις των πρωταθλητών Ευρώπης η δήλωση του Κριστιάνο Ρονάλντο περί αποχώρησής του, η πώληση του Μοράτα στους «κόκκινους διαβόλους» θεωρούνταν δεδομένη. 

Σαφώς και πρόκειται μια θετική εξέλιξη για τη ομάδα του Μουρίνιο, που εδώ και καιρό το παλεύει για τη μεταγραφή του Μοράτα. Ο Ζλάταν αποτελεί παρελθόν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έτσι η ανάγκη για επιθετική ενίσχυση είναι μεγάλη. Έτσι αν όλα πάνε καλά ο Μοράτα θα φορά από τη νέα σεζόν τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων».

Πηγή: england365.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση