ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Εμμένει στην αποχώρηση

Διαστάσεις φαίνεται πως παίρνει το θέμα με την επιθυμία του Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης και την Ισπανία γενικότερα,  λόγω του θέματος με τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Μετά το δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας A Bola, ήταν η σειρά της έγκυρης σε θέματα Ρεάλ ισπανικής εφημερίδας Marca να επιβεβαιώσει αυτή την είδηση. Ο Ρονάλντο ήδη μίλησε με τον Φλορεντίνο Πέρεθ γι’ αυτό το θέμα και του εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει.

Στο δημοσίευμα τονίζεται η έκπληξη των ιθυνόντων της Ρεάλ από αυτή την εξέλιξη και καταγράφεται η προσπάθεια τους να  ηρεμήσουν τον ποδοσφαιριστή  και να τον κάνουν να σκεφτεί με μια πιο ψύχραιμη ματιά το όλο θέμα. Η Ρεάλ, όμως, δεν πρόκειται να κρατήσει κανένα ενάντια στη θέλησή του.

Ήδη, ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο σουπέρσταρ υπάρχει. Οι ενδιαφερόμενες ομάδες μπορούν να καταθέσουν προτάσεις περί τα 180 εκατομμύρια ευρώ στην ομάδα της Μαδρίτης, αν και καμιά δεν υπεβλήθη ακόμη. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Παρί Σεν Ζερμέν είναι οι μοναδικές που μπορούν να αντέξουν την αγορά και το συμβόλαιο του Πορτογάλου.  Περί τα 400 εκατομμύρια ευρώ στο σύνολο…

Η Ρεάλ είναι προετοιμασμένη για αυτό το ενδεχόμενο και θα κοιτάξει να αναπληρώσει το κενό του Ρονάλντο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, εάν αποχωρήσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση