ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Προωθεί Μαγιοράλ

Ρόλο και χρόνο στον Μπόρχα Μαγιοράλ προσανατολίζεται να δώσει τη νέα χρονιά ο Ζιντεντίν Ζιντάν, με τον 20 χρονος ποδοσφαιριστή να επιστρέφει στη Μαδρίτη μετά από τον μονοετή δανεισμό του στην Βόλφσμπουργκ. Μετά από 19 εμφανίσεις με τη φανέλα των «λύκων», αν και ως επί το πλείστον ως αλλαγή, ο Ισπανός επιθετικός κρίνεται έτοιμος από το προπονητικό επιτελείο της «βασίλισσας» ώστε να έχει αρκετές συμμετοχές, ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο Άλβαρο Μοράτα δείχνει τάσεις φυγής.

Σύμφωνα με την AS, τον Μαγιοράλ εμπιστεύεται όχι μόνο ο Γάλλος τεχνικός των «γκαλάκτικος» αλλά και ο προπονητής της εθνικής Ισπανίας κάτω των 21 ετών, Άλμπερτ Σελάδες. Ο ποδοσφαιριστής αποτελεί τη βασική αιχμή του δόρατος για τους «φούριος ρόχας» και ετοιμάζεται για επερχόμενο τουρνουά στην Πολωνία, όπου μπορεί να ανεβάσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Ο Μαγιοράλ έχει ήδη φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης σε επίσημο αγώνα και συγκεκριμένα τον Μάρτη του 2016, σε εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Λεβάντε.

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση