ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Το συγκινητικό αντίο του Πέπε

Μετά από μια δεκαετία σημαντικής προσφοράς, ο Πέπε αποχαιρετά τη Ρεάλ. Ο 34χρονος αμυντικός ευχαρίστησε τους πάντες, μα προπαντός τους φιλάθλους και τα μέλη της ομάδας, για τα όσα έζησε μαζί τους και τους τίτλους που κατέκτησε.

«Ήρθε η μέρα… Στις 12 Ιουλίου του 2007 πήγα στη Ρεάλ με τις ελπίδες ενός παιδιού που ονειρευόταν από μικρό να παίξει σε αυτή την ομάδα. Σήμερα, δέκα χρόνια μετά, είναι ώρα να αποχωρήσω και να σταματήσω να φοράω αυτή τη φανέλα. Κάθε φορά που τη φορούσα, το έκανα με τον ίδιο ενθουσιασμό. Σήμερα θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που με στηρίξατε και γράψατε μαζί μου αυτή την όμορφη ιστορία. Ευχαριστώ τον καθένα σας που ήταν δίπλα μου.

Χαίρομαι για όσα πέτυχα και θα κουβαλώ αυτή την αγάπη στην καρδιά μου για πάντα. Το καλύτερο πράγμα αυτά τα δέκα χρόνια ήταν που βρισκόμουν καθημερινά δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους. Το να μπαίνω στο ‘Μπερναμπέου’ και να νιώθω την υποστήριξη ήταν πάντα κάτι μαγικό. Κρατώ την αγάπη σας στην καρδιά μου και το αίσθημα της εκπλήρωσης της αποστολής μου. Η Ρεάλ και η αγάπη σας θα είναι για πάντα κομμάτι της ζωής μου», αναφέρει ο Πέπε στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του.

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση