ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

45 εκατ. ευρώ σε 16χρονο Βραζιλιάνο

Οριστική είναι η συμφωνία της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Φλαμένγκο για την απόκτηση του νέου αστεριού του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, Βινίσιους Τζούνιορ έναντι 45 εκατομμυρίων ευρώ!

Σε συμφωνία για την απόκτηση του 16χρονου επιθετικού της Φλαμένγκο, Βινίσιους Τζούνιορ έφτασε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να κάνει δικό της το νέο αστέρι του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου.

Όπως αναφέρουν τα Μέσα στη Βραζιλία, Φλαμένγκο και Ρεάλ Μαδρίτης τα βρήκαν έναντι του ιλιγγιώδες ποσού των 45 εκατομμυρίων ευρώ για τη μετακίνηση του Βινίσιους στους «Μερένχες» το καλοκαίρι του 2018.

Η συμφωνία αναμένεται να ανακοινωθεί την προσεχή Τρίτη και το μόνο που μένει να διευκρινιστεί είναι αν ο Βινίσιους θα παραμείνει για έξι μήνες ή ένα χρόνο επιπλέον με τη μορφή δανεισμού στη Φλαμένγκο.

Από το σούπερ deal για τον 16χρονο Βινίσιους η Φλαμένγκο θα βάλει στα ταμεία της περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ, αφού τα υπόλοιπα θα πάνε σε πληρωμές φόρων και προμήθειες τρίτων για τη μεταγραφή.

Για το νέο αστεράκι του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου ενδιαφέρον είχε δείξει και η Μπαρτσελόνα, ωστόσο η πρόταση των Μπλαουγκράνα είχε φτάσει μέχρι τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση