ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Λέει αντίο ο Πέπε

Αντίο θα πεί στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Πέπε. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός, μετά από δέκα χρόνια με τη φανέλα της «βασίλισσας» και όντας ένας από τους σημαντικότερους αμυντικούς στην ιστορία της ομάδας, θα αποχαιρετήσει το κοινό στο αυριανό παιχνίδι με τη Σεβίλλη.

Ο Πέπε, του οποίο το συμβόλαιο λήγει στις 30 Ιουνίου, δεν έφτασε σε συμφωνία για ανανέωση με τη διοίκηση της Ρεάλ. Ο 34χρονος αμυντικός επιθυμούσε την επέκταση του συμβολαίου του για δύο ακόμη χρόνια, όμως οι άνθρωποι της ομάδας του πρότειναν συμβόλαιο για έναν χρόνο με απολαβές που έφταναν τα έξι εκατ. ευρώ, κάτι που δεν έγινε αποδεκτό από τον ίδιο.

Ο Πορτογάλος είχε έρθει στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2007 από την Πόρτο για 30 εκατ. ευρώ. Στις δέκα σεζόν που πέρασε στη Μαδρίτη, έπαιξε βασικός σε 334 αναμετρήσεις και πέτυχε 15 γκολ. Το τελευταίο του τέρμα ήταν αυτό κόντρα στην Ατλέτικο στις 8 του περασμένου Απρίλη. Λίγα λεπτά αργότερα τραυματίστηκε, σπάζοντας τα πλευρά του και έκτοτε είχε μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι και πριν από λίγες μέρες.

Για την αυριανή αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Σεβίλλη, είναι και πάλι στην αποστολή του Ζινεντίν Ζιντάν.

Πιθανότερος επόμενος προορισμός για τον Πορτογάλο στόπερ φαίνεται να είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες σε σχέση με άλλε ευρωπαϊκές και κινέζικες ομάδες.

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση