ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Χάμες, η Γιουνάιτετ και ο Μέντες

Ο Χάμες Ροντρίγκες φαίνεται πως βαρέθηκε πια να περιμένει πότε θα καθιερωθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης και αποφάσισε να αποχωρήσει για τη Μάντσεστερ Γιουνάϊτετ.

Όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός της Κολομβίας RCN, ο Ζόρζε Μέντες, μάνατζερ του παίκτη αλλά και του Μουρίνιο, είχε συνάντηση με τον Φλορεντίνο Πέρεθ για να εξηγήσει τη δυσαρέσκεια του παίκτη για τον λιγοστό χρόνο συμμετοχής του και του έκανε και νύξη για τις προτάσεις που είχε για τον πελάτη του.

Οι πληροφορίες του Μαδριλένικου τύπου αναφέρουν πως ο Πέρεθ είπε στον Μέντες να περιμένει μετά τον τελικό του τσάμπιονς λιγκ για να πάρουν μια απόφαση συμφέρουσα για όλες τις πλευρές.

Όμως οι Κολομβιανοί αναφέρουν πως ο παίκτης δεν περιμένει άλλο και συμφώνησε με τη Γιουνάϊτετ του Μουρίνιο για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Παρόμοια προβλήματα υπήρχαν και το Γενάρη, αλλά τότε πείστηκε να παραμείνει για να πείσει τον Ζιντάν να τον χρησιμοποιεί παραπάνω.

Τελευταία, με τον τραυματισμό του Μπέιλ, ο Ζιντάν έβαλε στα σημαντικά ματς τον Ίσκο αφήνοντας και πάλι έξω τον Χάμες κάτι που προφανώς τον δυσαρέστησε.

Να αναφέρουμε πως φέτος ο Χάμες σκόραρε 11 φορές και μοίρασε 13 ασσίστ και η πλευρά του ξεκαθαρίζει πως παραμένει αφοσιωμένος στους στόχους της Ρεάλ μέχρι το Κάρντιφ. Ακολούθως θα δει κι αυτός το μέλλον του, που αν ευσταθεί η πληροφορία αφορά μετακίνηση στο Μάντσεστερ. 

Εννοείται επίσης πως η όποια συμφωνία του παίκτη με άλλη ομάδα, για να μετατραπεί σε μετακίνηση πρέπει ο σύλλογος να τα βρει με τη Ρεάλ. Χαμηλά, αποκλείεται να τον κοστολογήσει η «Βασίλισσα».

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση