ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ρονάλντο: «Δεν ξέρω ποιος με αμφισβητεί»

Με την λήξη της αναμέτρησης στην «Allianz Arena» ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα Κριστιάνο Ρονάλντο, απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων χωρίς να μπορεί να κρύψει την ικανοποίηση του.

Για το καλό αποτέλεσμα που απέσπασε η Ρεάλ:«Η αλήθεια είναι πως ναι. Είμαι πολύ χαρούμενος. Η ομάδα αντέδρασε πολύ καλά, δεν είναι εύκολο να παίζεις κόντρα σε μία ομάδα όπως η Μπάγερν, και να χάνεις 1-0»

Για τον Μάνουελ Νόιερ: «Ήταν πολύ καλός και ήταν καθοριστικός σε αρκετές φάσεις, αν δεν ήταν στην μέρα του θα είχαμε πετύχει κι άλλα γκολ»

Για το πώς άλλαξε η ροή του παιχνιδιού:«Το ποδόσφαιρο είναι αυτό, αν ο Βιντάλ είχε σκοράρει το πενάλτι ίσως το παιχνίδι να ήταν διαφορετικό. Όμως το ποδόσφαιρο είναι γεμάτο εκπλήξεις, σκοράραμε και η Μπάγερν έπαιζε με ένα παίκτη λιγότερο και έγινε πιο εύκολο για εμάς.»

Για τις αμφιβολίες προς το πρόσωπό του:«Δεν ξέρω ποιος με αμφισβητεί, είναι μειονότητα, αυτοί που με παρακολουθούν στενά δεν έχουν τέτοιες αμφιβολίες»

Για την δουλειά που κάνει το τεχνικό επιτελείο:«Η δουλειά πηγαίνει πολύ καλά,και εγώ προσωπικά προετοιμάζομαι για να είμαι στην καλύτερη δυνατή φόρμα τον τελευταίο ενάμισι μήνα και είμαι πολύ χαρούμενος»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση