ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σταθερά στην κορυφή! (vid)

Είχε ένα σωρό απουσίες όμως η Ρεάλ δεν την πάτησε απέναντι στην μαχητική παρέα του Σιόβα. Η βασίλισσα με οδηγό τον Μοράτα πέρασε 4-2 από την έδρα της Λεγανές και διατηρήθηκε στο +2 από την Μπαρτσελόνα. 

Πέρασε και από το «Μπουτάρκε» η Ρεάλ. Η βασίλισσα δεν την πάτησε, παρά τα σοβαρά προβλήματα απουσιών που αντιμετώπιζε κι έφυγε με το «διπλό» 4-2 από την έδρα της Λεγανές. 

Χωρίς τους Ρονάλντο, Μπέιλ, Βαράν, Κρόος και Μπέιλ έπαιξε η ομάδα του Ζιντάν όμως το ξεκίνημα ήταν ιδανικό. Στο 23’ οι φιλοξενούμενοι είχαν κάνει ήδη το 0-3 με ένα γκολ του Χάμες (15’) και δύο του Μοράτα (18’ και 23’). Η Λεγανές με ανάλογο τρόπο έκανε ντέρμπι το ματς, αφού επέστρεψε σημειώνοντας δύο γκολ στο 32’ και στο 34’. Μάλιστα, στο δεύτερο τέρμα είχε συμμετοχή και ο Σιόβας, ο οποίος πάλεψε στην περιοχή με τον Ράμος κι έτσι έφτασε η μπάλα στον Νέβες (34’) που μείωσε σε 3-2. Ενώ θα περίμενε κανείς ένα δεύτερο ημίχρονο-θρίλερ ο Μοράτα «έσβησε» από νωρίς τις ελπίδες των γηπεδούχων κάνοντας χατ-τρικ (48’) και τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι. 

Έτσι η Ρεάλ διατηρήθηκε στην κορυφή και στο +2 από την 2η Μπαρτσελόνα. Από την άλλη πλευρά, η Λεγανές έμεινε στους 27 και στην 17η θέση.

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση