ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πόρτα στο αεροδρόμιο «Κριστιάνο Ρονάλντο»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι σαφέστατα ο πιο γνωστός εκπρόσωπος της πορτογαλικής περιφέρειας της Μαδέιρα, με τους διοικούντες της περιοχής να θέλουν να τον τιμήσουν δίνοντας το όνομά του στο… τοπικό αεροδρόμιο!

Το εθνικό αεροδρόμιο του νησιού αναμένεται να μετονομαστεί σε «Αεροδρόμιο Κριστιάνο Ρονάλντο» στις 29 Μαρτίου, σε μία τελετή στην οποία θα παρευρεθεί τόσο ο Πορτογάλος σταρ, όσο και ο Πρόεδρος και ο πρωθυπουργός της χώρας.

Ωστόσο, το υπουργείο Σχεδιασμού & Υποδομών βάζει… φρένο στην μετονομασία του αεροδρομίου, καθώς διάγει έρευνα για την νομιμότητα της ενέργειας αυτής, ενώ έθεσε ερώτημα στην εθνική αεροπορική εταιρία ΑΝΑ σχετικά με το θέμα.

Από εκεί και πέρα, δεν έχει υπάρξει έως τώρα επίσημη κυβερνητική τοποθέτηση, ωστόσο οι διοικούντες της περιφέρειας γνωστοποίησαν την δυσαρέσκειά τους μέσω της αγγλόφωνης εφημερίδας «The Portugal News»: «Επισήμως δεν έχουμε γνώση για αντιθέσεις στην μετονομασία του αεροδρομίου, και μας φαίνεται περίεργο και άκομψο να υπάρχουν».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο γεννήθηκε στη Μαδέιρα το 1985 και έμεινε εκεί μέχρι το 1997, όταν και έφυγε για να ενσωματωθεί στις ακαδημίες της Σπότινγκ Λισσαβόνας. Σήμερα στην περιοχή υπάρχει ήδη άγαλμα του ποδοσφαιριστή, ενώ εκεί βρίσκεται και το πρώτο ξενοδοχείο της εταιρίας που έχει ανοίξει με ονομασία «CR7».

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση