ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ο Μπέιλ έχει καταλάβει τι έκανε»

Ο Μαρσέλο υπερασπίστηκε με δηλώσεις του τον Γκάρεθ Μπέιλ για την απερίσκεπτη κόκκινη που δέχτηκε στο παιχνίδι με τη Λας Πάλμας. 

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ισοπαλία με τη Λας Πάλμας (3-3), καταφέρνοντας μάλιστα να επιστρέψει απ’ το εις βάρος της 3-1 στο τελευταίο πεντάλεπτο. 

Η αποβολή του Μπέιλ στο 47ο λεπτό για κλωτσιά και μετέπειτα σπρώξιμο στον Τζόναθαν Βιέρα ήταν αυτή που είχε δώσει στη Λας Πάλμας το αριθμητικό πλεονέκτημα για όλο σχεδόν το δεύτερο ημίχρονο, δυσκολεύοντας έτσι την προσπάθεια των Μαδριλένων. 

Ωστόσο, ο Μαρσέλο, ο οποίος χθες «έπιασε» τον Αλφρέντο Ντι Στέφανο στις 392 συμμετοχές με τη φανέλα της Ρεάλ, υπερασπίστηκε τον συμπαίκτη του μιλώντας μετά το παιχνίδι: 

«Ο Μπέιλ είναι αρκετά μεγάλος ώστε να έχει καταλάβει τι έγινε, είμαστε μαζί του, γιατί αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Ας ελπίσουμε απλά πως δεν θα συμβεί και άλλες φορές μέσα στη σεζόν», τόνισε. 

Στα του ματς, ο Βραζιλιάνος αμυντικός ανέφερε πως «ήταν δύσκολο με όσα έγιναν στο παιχνίδι, αλλά υπήρχε μόνο ένας τρόπος για να τα καταφέρουμε. Χρειαζόμαστε βελτίωση. Η Λας Πάλμας έχει καλούς ποδοσφαιριστές, πάνε πάνω στη μπάλα και πιέζουν πολύ. Στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε έναν βαθμό χάρη στις προσπάθειές μας, όμως ήταν δύσκολο».

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση