ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στην πόρτα της εξόδου ο Μπενζεμά

Ειλημμένη θεωρείται η απόφαση της διοίκησης της Ρεάλ Μαδρίτης να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Καρίμ Μπενζεμά το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον Γάλλο να τίθεται προς πώληση, παρά το γεγονός πως απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Ζινεντίν Ζιντάν.

Αιτία, όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα, είναι η επιθυμία του προέδρου των εντεκάκις πρωταθλητών Ευρώπης Φλορεντίνο Πέρεθ να αυξήσει το χρηματικό ποσό που προορίζεται για την ενίσχυση του ρόστερ. Όσον αφορά τον αντικαταστάτη; Οι «στόχοι» έχουν ήδη εντοπιστεί!

Τρία ονόματα περιλαμβάνει η λίστα. Αυτά των Πιέρ Ομπαμεγιάνγκ της Μπορούσια του Ντόρτμουντ, Πάολο Ντιμπάλα της Γιουβέντους και Σέρχιο Αγκουέρο της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Πέρεθ δείχνει να έχει προτίμηση στον Αργεντινό επιθετικό των «πολιτών», όσο δύσκολη και αν είναι η περίπτωσή του, διότι ως όνομα έχει μεγαλύτερο «βάρος» και συνεπώς είναι μία κίνηση που θα αποφέρει μεγαλύτερα κέρδη από την αξιοποίηση της προβολής που θα πάρει.

Ο τεχνικός των «μερένχες» Ζινεντίν Ζιντάν από την άλλη προτιμά τον Γκαμπονέζο ή τον συμπατριώτη του Αγκουέρο Ντιμπάλα, καθώς είναι νεότεροι και έχουν μεγαλύτερα περιθώρια εξέλιξης. Το σίγουρο είναι πως το προσεχές καλοκαίρι αναμένεται «καυτό»στη Μαδρίτη.

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση