ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πρόβλημα με τις ημερομηνίες για την Ρεάλ

Ο αγώνας της Ρεάλ Μαδρίτης με την Θέλτα Βίγκο στο Μπαλαΐδος αναβλήθηκε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, και οι δύο ομάδες ίσως πρέπει να περιμένουν μέχρι το τέλος της σεζόν, αν φτάσουν και οι δύο στους τελικούς των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων που αγωνίζονται.

Η Θέλτα και η Ρεάλ δεν θα έχουν ελεύθερη μέρα για να παίξουν τον αναβληθέντα αγώνα τους. Η πρώτη μέρα που μπορεί να οριστεί ο αγώνας είναι στις 14-15 Μαρτίου αν η Θέλτα αποκλειστεί από την Σακτάρ από τους «32» του Europa League.

Αντιθέτως αν η Θέλτα προχωρήσει, το παιχνίδι μπορεί να πάει στις 11 ή 12 του Απρίλη αν η Ρεάλ αποκλειστεί από τους «16» του Champions League απέναντι στην Νάπολι. Η επιλογή να παίξουν σε άλλο γήπεδο δεν εξετάζεται από την ομοσπονδία αν και η Ρεάλ φαίνεται θετική σε αυτή την επιλογή.

Αν προχωρήσουν μέχρι τους τελικούς και οι δύο ομάδες τότε δεν θα μείνουν επίσημες αγωνιστικές μέρες στο ποδοσφαιρικό ημερολόγιο, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να οριστεί εναλλακτική ημερομηνία.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που αναβάλλονται δύο παιχνίδια της Ρεάλ την ίδια σεζόν από την σεζόν 1999-00.

Ο άλλος αγώνας της Ρεάλ που αναβλήθηκε είναι αυτός απέναντι στην Βαλένθια λόγω του ότι η ομάδα του Ζιντάν έφθασε τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων. Η αγωνιστική αυτή θα παιχτεί στις 22 Φεβρουαρίου.

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση