ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Χάμες: «Θα μείνω στη Ρεάλ»

Τέλος στην παραφιλολογία των ημερών φέρεται να έβαλε χθες ο Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος λίγο μετά τη χθεσινή του εμφάνιση στον αγώνα κόντρα στη Σεβίλλη ξεκαθάρισε το "τοπίο" σχετικά με το μέλλον του.

Μήνυμα παραμονής προς πάσα κατεύθυνση έστειλε χθες ο Χάμες Ροντρίγκες, λίγο μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με 3-0 επί της Σεβίλλης για το κύπελλο Ισπανίας.

Ο 25χρονος Κολομβιανός ποδοσφαιριστής το βράδυ της Τετάρτης πήρε φανέλα βασικού απ’ τον Ζινεντίν Ζιντάν στην αναμέτρηση για τους «8» του Κόπα Ντελ Ρέι απέναντι στη Σεβίλλη και φρόντισε να… τραβήξει από τα μαλλιά την ευκαιρία, μιάς και έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση και σημείωσε δύο γκολ.

Λίγο μετά τη λήξη του αγώνα ο Χάμες δέχθηκε από τους Ισπανούς δημοσιογράφους ερώτηση σχετικά με το μέλλον του και ο ίδιος απάντησε λακωνικά: «Θα μείνω», δηλώνοντας την πρόθεση αλλά και την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στον σύλλογο της Μαδρίτης παρά τα μεταγραφικά σενάρια στα οποία εμπλέκεται, για να προσθέσει: « Θέλω απλώς να παίζω καλά όταν μου δίνετε η ευκαιρία όπως έγινε σήμερα, και να βοηθάω την ομάδα μου φτιάχνοντας γκολ».

Πάντως, ο Χάμες Ροντρίγκες με αυτά τα δυο γκολ που πέτυχε όχι μόνο έδωσε ουσιαστικό προβάδισμα στους «μερένχες» ενόψει της ρεβάνς και διεύρυνε το αήττητο των Μαδριλένων στα 38 ματς, αλλά παράλληλα έκανε τέσσερά τα γκολ του (και οκτώ ασίστ) για αυτή τη σεζόν σε μόλις 900 αγωνιστικά λεπτά.

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση