ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τη χορηγική τους συνεργασία παρουσίασαν Hankook και Ρεάλ

Σε συνέντευξη Τύπου στο στάδιο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Hankook κ. Hyun Shick Cho και ο Πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης κ. Florentino Pérez υπέγραψαν την Τετάρτη (31/8) και παρουσίασαν τη χορηγική τους συνεργασία, διάρκειας μέχρι και το καλοκαίρι του 2019.

Παρόντες στην παρουσίαση ήταν οι ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Ευρώπης Karim Benzema, Keylor Navas, Isco, Coentrao, Kiko Casilla, Ruben Yanez, Nacho Fernandez, Danilo και Mariano.

Πρόκειται για μια συνεργασία που ενώνει δύο… παίκτες παγκόσμιας εμβέλειας – έναν του τομέα των ελαστικών και έναν του ποδοσφαίρου. Τα 450 εκατομμύρια φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης σε όλο τον πλανήτη επιτρέπουν στη Hankook να φτάσει σε ακόμα περισσότερους καταναλωτές και να εδραιώσει τη θέση της στην παγκόσμια αγορά. Η συμφωνία δεν περιορίζεται μόνο στους εντός έδρας αγώνες της Ρεάλ Μαδρίτης στην Primera División, αλλά περιλαμβάνει και τα παιχνίδια του Copa del Rey όπως και διεθνείς συναντήσεις, εντός και εκτός έδρας.

Η εταιρεία ανταλλακτικών Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ εισάγει και διανέμει τα ελαστικά Hankook μέσω του δικτύου της στην Κύπρο, όπου η «Βασίλισσα» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και κάτοχος του UEFA Champions League, διαθέτει χιλιάδες φιλάθλους.

Η Hankook εμπλέκεται ήδη χορηγικά σε πολλούς τομείς του αθλητισμού παγκόσμιας κλίμακας, όπως το UEFA Europa League, η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η ομάδα Ράγκμπι της Λυών, τα DTM και η ευρωπαϊκή Formula 3.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.hankooktire.com και στο www.facebook.com/hankook.cyprus.

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση