ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παίρνει την Μπαρτσελόνα στα δικαστήρια ο Νεϊμάρ

Ζητά 26 εκατομμυρία ο Βραζιλιάνος από τους «μπλαουγκράνα»

Τεταμένο φαίνεται το κλίμα ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον άρτι αποχωρήσαντα Νεϊμάρ, με τι δύο πλευρές να κατευθύνονται προς ολοταχώς στο δικαστήριο για να διευθετήσουν οφειλόμενα μπόνους προς τον παίκτη, ύψους 26 εκατομμυρίων ευρώ.

Μπορεί φαινομενικά οι τίτλοι τέλους στο σίριαλ Νεϊμάρ να έπεσαν, ωστόσο η υπόθεση δείχνει να έχει αρκετά επεισόδια ακόμη.

Σύμφωνα με την ισπανική «Sport», ο Βραζιλιάνος άσος αναμένεται να κινηθεί δικαστικά διεκδικώντας τα οφειλόμενα μπόνους, που ανέρχονται στα 26 εκατομμύρια ευρώ.

Συγκεκριμένα οι «μπλαουγκράνα» φέρονται να χρωστούν το εν λόγω μπόνους, ως επιβράβευση στον Νεϊμάρ για την συγκατάθεσή του στην αύξηση της ρήτρας του από τα 196 στα 222 εκατομμύρια ευρώ, στις αρχές του προηγούμενου μήνα.

Η πλευρά της Μπαρτσελόνα βέβαια αρνείται να αποπληρώσει το συγκεκριμένο ποσό, θεωρώντας ότι η συμφωνία ακυρώνεται από τη στιγμή που ο Βραζιλιάνος μετεγγράφηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν, έχοντας μάλιστα την πρόθεση να περάσουν στην αντεπίθεση, αξιώνοντας τα μπόνους της περυσινής σεζόν, που καταβλήθηκαν στον παίκτη με αφορμή την πενταετή επέκταση του συμβολαίου του.

Σε κάθε περίπτωση το σίριαλ Νεϊμάρ-Μπαρτσελόνα αναμένεται να απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμη, με την δικαστική οδό να είναι πλέον ορατή.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση