ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Τζίφρα σε πενταετές

Κυριάκος Τοφή

Πιο εφικτή από ποτέ μοιάζει η μεταπήδηση του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα στην Παρί, μιας και σύμφωνα με την ιστοσελίδα rmcsport.bfmtv.com, ο Βραζιλιάνος ακραίος επιθετικός έχει ήδη συμφωνήσει σε συμβόλαιο πέντε χρόνων με τον Γαλλικό σύλλογο.. Το σίριαλ που κρατά καθηλωμένους τους ποδοσφαιρόφιλους σε όλη την Ευρώπη, αλλά και όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από σωματειακή προτίμηση, φαίνεται να φτάνει στο τέλος του με τις πληροφορίες να οδηγούν σε επικύρωση της πιο δαπανηρής μεταγραφής στην ιστορία του αθλήματος, είτε την Δευτέρα, είτε την Τρίτη.

Από τη στιγμή που οι ιδιοκτήτες των δευτεραθλητών Γαλλίας παρουσιάστηκαν από την πρώτη στιγμή έτοιμοι να καταβάλουν την ρήτρα των 222 εκατομμυρίων ευρώ προς τον Ισπανικό σύλλογο, το ενδιαφέρον μεταφέρθηκε στην επίτευξη συμφωνίας μεταξύ Παρί και ποδοσφαιριστή. Μετά από εντατικές διαπραγματεύσεις, ο Νεϊμάρ φαίνεται να μετακομίζει στην γαλλική πρωτεύουσα μέχρι το 2022, με ένα ετήσιο κομπόδεμα που θα αγγίξει τα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Οι Γάλλοι μάλιστα παρουσιάζονται διαβασμένοι και στο κομμάτι του financial fair play, έχοντας ήδη βρει τους τρόπους για να αντισταθμίσουν την τεράστια δαπάνη που θα χρειαστεί για τον 25χρονο Βραζιλιάνο. Μελέτες στον τομέα του μάρκετινγκ και στο πρεστίζ του συλλόγου, έχουν καταδείξει ότι η Παρί θα καρπωθεί ένα ποσό της τάξης των 20 εκατομμυρίων ευρώ από την εκμετάλλευση της κίνησης αυτής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X