ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σενάριο Παουλίνιο

Μεγάλο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Παουλίνιο δείχνει η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «goal.com». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Καταλανοί έχουν έρθει ήδη σε επαφή με την ομάδα στην οποία ανήκει ο παίκτης, την Κινεζική Κουανγκτσόου Έβεργκραντ. 

Ο Βραζιλιάνος είναι βασικό στέλεχος της ανανεωμένης εθνικής Βραζιλίας. Στις 23 του Μάρτη, ο παίκτης σημείωσε το πρώτο του χατ-τρικ, στη νίκη της Βραζιλίας με 4-1 επί της Ουρουγουάης. 

Ο παίκτης, έχει δείξει τον καλύτερό του εαυτό υπό τις οδηγίες του Φελίπε Σκολάρι, προπονητή του στην Κινέζικη Λίγκα. Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι πρώτες επαφές μεταξύ της Μπαρτσελόνα και του ποδοσφαιριστή έγιναν στις αρχές του χρόνου. 

Πάντως ο Παουλίνιο, σε δηλώσεις του τον περασμένο Απρίλη, δεν έδειξε διατεθειμένος να εγκαταλείψει την Ασία και η ομάδα του αναφέρει πως δεν έχει σκοπό να τον παραχωρήσει. 

Διανύει την τρίτη του σεζόν στην Κίνα, έχοντας κερδίσει 5 εθνικούς τίτλους και έναν διεθνή: δύο Σουπερ Καπ, δύο πρωταθλήματα, ένα κύπελλο και ένα Κύπελλο Πρωταθλητριών Ασάις. 

Την τρέχουσα σεζόν ο παίκτης έχει ξεκινήσει βασικός σε 21 αγώνες και μετρά οκτώ γκολ και τέσσερις ασίστ. Με την εθνική Βραζιλίας έχει παίξει σε 39 αγώνες και έχει πετύχει οκτώ τέρματα. 

www.sport-fm.gr

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση