ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Θετικοί οι παίκτες για Βαλβέρδε

Αν δεν υπάρξει κάποιο συγκλονιστικό απρόοπτο, κάτι που θα ανατρέψει την ύστατη στιγμή τα δεδομένα, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού θα αναλάβει επίσημα σε μερικές ημέρες τους Καταλανούς.

Ήδη καταλανικός ραδιοφωνικός σταθμός έχει μεταδώσει ότι υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και στον Βαλβέρδε, ωστόσο η ανακοίνωση θα γίνει στο τέλος του μήνα, μια ή δυο μέρες μετά τον τελικό του Κυπέλλου, όπου οι «μπλαουγκράνα» θα αντιμετωπίσουν την Αλαβές.

Τα ρεπορτάζ επί του θέματος, βέβαια, συνεχίζονται στην Ισπανία και η εφημερίδα «Marca» αποκαλύπτει ότι το «μυρμήγκι» θα μετακομίσει στη Βαρκελώνη έχοντας εξασφαλίσει τη... συναίνεση των ποδοσφαιριστών της Μπαρτσελόνα.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι οι παίκτες της ομάδας είναι θετικοί στον Βαλβέρδε, καθώς πρόκειται για έναν προπονητή που έχει αφήσει σε όλους εξαιρετικές εντυπώσεις ως αντίπαλος. Πρόκειται, επίσης, για έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων, ο οποίος ουδέποτε δημιούργησε προβλήματα εντός αποδυτηρίων.

Σημειώνεται, επίσης, ότι ο σημερινός τεχνικός της Μπιλμπάο γνωρίζει πολύ καλά τη Μπαρτσελόνα, παρά το γεγονός ότι ως ποδοσφαιριστής φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μόλις δύο σεζόν.

Έχοντας, λοιπόν, την απόλυτη συμφωνία των παικτών, η διοίκηση των Καταλανών δουλεύει τις τελευταίες λεπτομέρειες, ώστε σε περίπου δύο εβδομάδες να επισημοποιηθεί η συνεργασία με τον Βαλβέρδε.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση