ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Το κεφάλαιο Μέσσι

Ο Λιονέλ Μέσσι έχει κάνει τα πάντα με τη Μπαρσελόνα και δεν υπάρχει και κανείς που να αμφισβητεί πως είναι ο κορυφαίος παίκτης που φόρεσε ποτέ τη φανέλα του συλλόγου. Αν είναι ο κορυφαίος γενικά είναι συζητήσιμο, όμως για τη Μπάρσα αυτό έχει κριθεί ήδη από την ιστορία.

Έχει κατακτήσει 29 τίτλους με τη φανέλα της ήδη, με τέσσερα τσάμπιονς λιγκ και οκτώ πρωταθλήματα μέσα σε αυτούς, έχει αναδειχθεί πέντε φορές κορυφαίος παίκτης στον κόσμο και οδεύει προς την ανάδειξή του για τέταρτη φορά ως πρώτος σκόρερ της Ευρώπης.

Όλα αυτά κάνουν το σύλλογο να θέλει εναγωνίως να ανανεώσει τη συνεργασία του μαζί του, που λήγει το 2018. Έχουν γραφτεί πάρα πολλά σε σχέση με το θέμα, με τους ιθύνοντες της Μπάρσα να τονίζουν με σειρά δημόσιων τοποθετήσεών τους πως δεν θα τον αφήσουν να φύγει.

Η τελευταία ενημέρωση που προέκυψε, έρχεται από τον τηλεοπτικό σταθμό της Καταλονίας TV3, που προβάλλει ζωντανά αρκετούς αγώνες της Μπάρσα σε «μικρά» αθλήματα, πως έχει κατατεθεί πρόταση προς τον Αργεντινό για συμβόλαιο μέχρι το 2022 με ετήσιες απολαβές που φτάνουν στα €30εκ.!

Ποσό που μοιάζει μεν εξωπραγματικό στο άκουσμά του, όμως αν αναλογιστούμε τα δεδομένα της εποχής δεν είναι. Αιτία για αυτό η αγορά της Κίνας που έχει φουσκώσει τις τιμές και εκτοξεύσει τις αξίες σε απίστευτα επίπεδα.

Ο Μέσσι θεωρεί εαυτόν ως τον κορυφαίο παίκτη στον κόσμο και στη Μπάρσα συμφωνούν μαζί του. Για αυτό ζητά αυτό να αποτυπώνεται και στις απολαβές του. Όταν έρχεται ένας σύλλογος από την Κίνα να δίνει στον Τέβες €36εκ περίπου και έχουν προτάσεις για €30εκ οι Ντιέγο Κόστα, Μοράτα, μοιάζει πλέον λογικό να παίρνει κι ο Μέσσι χρήματα σε αυτά τα επίπεδα.

Ο Μαδριλένικος τύπος, μετέφερε προ ημερών την πληροφορία πως έγινε πρόταση στον Μέσσι για ποσό ανάμεσα στα 30-35εκ ευρώ ετησίως αλλά την απέρριψε. Τώρα έρχεται πληροφορία από Βαρκελώνη μεριά, έχει μεγάλη σημασία η αναφορά στην προέλευση της πληροφορίας όταν μιλάμε για Ισπανία και κρατάτε το αυτό και για άλλες ειδήσεις, για μια τέτοια πρόταση.

Το συμπέρασμα όλων των πληροφοριών, είναι πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ο Μέσσι θα ανανεώσει με τη Μπάρσα μέχρι να πάρει ο ίδιος την απόφαση να παίξει στη Νιούελς Όλντ Μπόις. Εκεί θέλει να κλείσει την καριέρα του αλλά σίγουρα κάποια χρόνια ακόμα στην Ευρώπη τα έχει.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση