ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μέσι: «Ο Κριστιάνο είναι σπουδαίος»

Το κίνητρο για την απόδοση του δεν είναι ο ανταγωνισμός με τον Κριστιάνο, ξεκαθάρισε ο Λίονελ Μέσι που τόνισε πως ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης είναι σπουδαίος παίκτης και μεταξύ τους υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός.

Η «αιώνια» κόντρα στον ποδοσφαιρικό κόσμο για το ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης, αναζωπυρώθηκε μετά και την τελευταία κατάκτηση του βραβείου της FIFA από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός», ανέφερε ο Μέσι σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Coach». «Τον βλέπω σαν ένα σπουδαίο παίκτη που έχει πετύχει σπουδαία πράγματα επειδή αυτό ακριβώς είναι. Όμως το κίνητρό μου πάντα ήταν να παίζω για καλά για την Μπαρτσελόνα, την Αργεντινή και τους οπαδούς».

Ο Αργεντίνος σταρ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην απόφαση για αποχώρηση, που τελικά αναίρεσε, από την Εθνική Αργεντινής, μετά την απώλεια του Κόπα Αμέρικα από την Χιλή το περασμένο καλοκαίρι.

«Μετά από την απογοήτευση του να χάνεις έναν τελικό, είχα χρόνο να σκεφτώ και να μιλήσω με ανθρώπους και ένιωσα ότι η σωστή επιλογή ήταν να αναιρέσω την απόφασή μου. Ακόμα έχω μεγάλες φιλοδοξίες για να κερδίσω ένα τρόπαιο με την Αργεντινή».

www.sport-fm.gr 

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση