ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Χωρίς Άλμπα στο ελ κλάσικο!

Μία από τις χειρότερες στιγμές του ως προπονητής της Μπαρσελόνα βιώνει το τελευταίο διάστημα ο Λουίς Ενρίκε, καθώς η Μπάρσα έχει μείνει έξι βαθμούς μακριά από τη Ρεάλ Μαδρίτης, για δεύτερο συνεχόμενο ματς η ομάδα του έμεινε ισόπαλη και το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο.

Μέσα σε όλα αυτά έρχεται και το κρίσιμο -από κάθε άποψη- ελ κλάσικο κόντρα στους «μερένχες» στο «Καμπ Νου» με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο, ειδάλλως η «Βασίλισσα» θα έχει ξεφύγει από πολύ νωρίς στην κούρσα.

Δεν φτάνουν, όμως, όλα αυτά στον Καταλανό τεχνικό, καθώς τα προβλήματα αυξάνονται με τελευταίο να ακούει στο όνομα του Ζόρντι Άλμπα, που ναι μεν αγωνίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι με τη Σοσιεδάδ, αλλά ολοκλήρωσε το ματς με πρόβλημα τραυματισμού και όπως όλα δείχνουν θα χάσει το προσεχές ματς.

Ο αριστερός φουλ μπακ έχει δεχθεί ένα πολύ ισχυρό χτύπημα στο δεξί του γόνατο, ενώ πρόβλημα έχει και στον αριστερό του αστράγαλο με την ακριβή διάγνωση να αναμένεται τις επόμενες ώρες. Ωστόσο, όπως ξεκαθάρισαν σε ενημέρωσή τους οι Καταλανοί δεν θα αγωνιστεί στα επόμενα ματς, κάτι που σημαίνει ότι το Σάββατο δεν πρόκειται να είναι διαθέσιμος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση