ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πήρε φόρα! (vid)

Για τα καλά έχει πάρει φόρα η Βαλένθια! Με πρωταγωνιστή τον Τζάτζα -που σκόραρε δις- οι φορμαρισμένες «νυχτερίδες» έριξαν τρίτη συνεχόμενη τριάρα και βύθισαν ακόμα περισσότερο τη Γρανάδα (3-1). 

Μπορεί να άργησε -και να χρειάστηκε ενδιάμεσα να κινδυνεύσει- αλλά θυμίζει και πάλι Βαλένθια! 

Συνεχίζοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος, οι «νυχτερίδες» έκαναν πλάκα στην έδρα της Γρανάδα και βύθισαν ακόμα περισσότερο την αντίπαλό τους (3-1). 

Πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Βόρο είχε ήδη καθαρίσει το ματς χάρη στον Τζάτζα. Γιατί ο Ιταλός χτύπησε δυο φορές μέσα σε τρία λεπτά (19’-21’) και με όμορφη κεφαλιά και κοντινή προβολή απλοποίησε την κατάσταση. 

Όταν ο Μίνα, δε, ξεχείλωσε το προβάδισμα στο ξεκίνημα του β’ μέρους (55’) όλα είχαν πάρει το δρόμο τους. Και αφού οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν τίποτα παραπάνω από το να μειώσουν το σκορ με τον Πόνσε (65’), η Βαλένθια σφράγισε την άνετη νίκη της. 

Αυτή που ήρθε για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική με ενεργητικό τριών γκολ (μετά τις εντός έδρας επιτυχίες με Λα Κορούνια και Θέλτα) και της επέτρεψε να κερδίσει κι άλλο έδαφος στη βαθμολογία.

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση