ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Της «έκοψε» τα… φτερά (vid)

Οι «νυχτερίδες» ήταν έτοιμες να πανηγυρίσουν τρίποντο μετά από σχεδόν δυο μήνες, όμως ούτε τώρα τα κατάφεραν με την Μάλαγα να τους… κόβει τα φτερά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ισοφαρίζοντας σε 2-2. Σε άσχημη θέση η ομάδα του Πραντέλι, πολύτιμος βαθμός για Μάλαγα.

Μια από τις χειρότερες σεζόν της ιστορίας της διανύει η Βαλένθια και δυστυχώς για εκείνη μέχρι στιγμής δεν βρίσκεται σωτηρία. Αν δεν μπορεί να κρατήσει ούτε τέτοια ματς, τότε το μέλλον της θα είναι πολύ ζοφερό.

Από την άλλη πλευρά η Μάλαγα, παρότι έχασε το προβάδισμα που είχε πάρει από νωρίς, μπορέσε να σταθεί στα πόδια της και να φύγει έστω με έναν βαθμό από το «Μεστάγια».

Στα του αγώνα, όπως είπαμε οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Φορνάλς στο 3’, όμως η Βαλένθια κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση στο πρώτο κιόλας ημίχρονο. Ο Ροντρίγκο στο 7’ ισοφάρισε, για να έρθει ο Μεντράν στο 34’ να γράψει το 2-1.

Όλα έδειχναν πως η Βαλένθια θα είναι η νικήτρια, όμως ο Φορνάλς δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Σκοράροντας για δεύτερη φορά στον αγώνα, αυτή την φορά στο 93’, ισοφάρισε στο τελικό 2-2 και μοίρασε «εγκεφαλικά» στο «Μεστάγια».

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X