ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ρίχνει «βόμβα» με Ντιέγκο Κόστα!

Η «βόμβα» είναι έτοιμη να ενεργοποιηθεί! Η ισπανική «AS» αποκάλυψε ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης τα βρήκε σε όλα με την Τσέλσι για την επιστροφή του Ντιέγκο Κόστα στους «ροχιμπλάνκος» και πολύ σύντομα, ίσως και τις επόμενες ώρες, θα «σφραγιστεί» επίσημα! 

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος, Μανού Σάινθ, υποστηρίζει στο κεντρικό θέμα της «AS», ότι ο Ισπανός επιθετικός βρίσκεται μια ανάσα από το… comeback του στην Ατλέτικο, με την Τσέλσι να δίνει τελικά τη συγκατάθεσή της!

Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα, οι διαπραγματεύσεις έγιναν πιο… έντονες, μια και πρόθεση του ποδοσφαιριστή ήταν να ξεκαθαρίσει το συντομότερο δυνατό το μέλλον του, πριν την έναρξη της προετοιμασίας της Τσέλσι!

Έτσι, βάσει πάντα του εν λόγω ρεπορτάζ, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια- για αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής ποσό- και ίσως τις επόμενες ώρες να εκδοθούν και οι σχετικές ανακοινώσεις!

Όσον αφορά την απαγόρευση μεταγραφών που αντιμετωπίζει η  Ατλέτικο, υπάρχει η σκέψη ο Ντιέγκο Κόστα να δοθεί δανεικός στην Κίνα και μόλις οι «ροχιμπλάνκος» εκτίσουν την ποινή τους, να τον καλέσουν πίσω.

england365.gr

 

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση