ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παράξενο σενάριο για Κόστα

Τις προσπάθειές της να αποκτήσει τον Ντιέγκο Κόστα εντείνει η Ατλέτικο Μαδρίτης, που -σύμφωνα με φήμες στο εξωτερικό- λόγω του μεταγραφικού της εμπάργκο ζητάει από την Τσέλσι να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή στις τάξεις της έως τον ερχόμενο Ιανουάριο και μάλιστα να μην τον δηλώσει στην λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ!

Στο... παράξενο σενάριο που βγαίνει στο φως της δημοσιότητας, οι “ροχιμπλάνκος” θέλουν να εκμεταλλευτούν τις καλές σχέσεις που έχουν με τους Λονδρέζους, και στέλνοντας πρόταση 30 εκατομμυρίων για τον πολιτογραφημένο Ισπανό επιθυμούν να τους πείσουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους έως ότου αρθεί η τιμωρία τους.

Τώρα, όσον αφορά κάποιες λεπτομέρειες, αναφέρθηκε πως ο ισπανικός σύλλογος θα ήθελε να μην παίξει ο παίκτης στο Τσάμπιονς Λιγκ, για να τον έχει διαθέσιμο στην φάση των “16” εφόσον φυσικά βρεθεί εκεί τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Όπλο” τους λέγεται πως έχουν την επιθυμία του ίδιου να φορέσει ξανά τη φανέλα της πρώην ομάδας του. Όμως το πόσο εύκολο μπορεί να είναι να καθίσει κάποιος κάπου που δεν υπολογίζεται (χώρια η μισθοδοσία του) και δεν θέλει να παραμείνει, μένει να φανεί και στην πράξη...

Πηγή:england365.gr

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X