ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οριστική η απαγόρευση μεταγραφών

Το CAS διατήρησε την ποινή που είχε επιβληθεί στην Ατλέτικο Μαδρίτης για απαγόρευση μεταγραφών με συνέπεια οι Ροχιμπλάνκος να μην μπορούν να ενισχυθούν κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Η FIFA είχε επιβάλει απαγόρευση μεταγραφών στην Ατλέτικο Μαδρίτης για δύο μεταγραφικές περιόδους λόγω παράνομης προσέγγισης και απόκτησης ανήλικων ποδοσφαιριστών.

Η ποινή είχε επιβληθεί στην Ατλέτικο Μαδρίτης από τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και σήμερα μέσω του CAS έγινε γνωστό πως η απαγόρευση των μεταγραφών για τον μαδριλένικο σύλλογο διατηρείται και για το μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

Αυτό σημαίνει πως η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν θα μπορεί να ενισχυθεί το καλοκαίρι, ωστόσο θα έχει τη δυνατότητα να ενσωματώσει στο ρόστερ της ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν ως δανεικοί σε άλλες ομάδες.

Η ποινή για την Ατλέτικο ισχύει μέχρι και την 1η Ιανουαρίου του 2018, κάτι που σημαίνει πως οι Ροχιμπλάνκος θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν ξανά μεταγραφές κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη του 2018.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση