ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νίκη για Μπέτις

Η Ρεάλ Μπέτις του Γκουστάβο Πογέτ πήρε την πρώτη της νίκη στο ισπανικό πρωτάθλημα με 3-2 απέναντι στην απογοητευτική Βαλένθια, που έχει τρεις ήττες σε τρεις αγωνιστικές. Ο Κάστρο «λύτρωσε» την ομάδα του στις καθυστερήσεις.

Το ματς

Η Βαλένθια πάτησε πιο καλά στο πρώτο ημίχρονο και στο 18’ είχε μια καλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

Ο Νανί εξασφάλισε λίγο χώρο μέσα στην περιοχή και εξαπέλυσε ένα γρήγορο σουτ στην αριστερή πλευρά της εστίας, αλλά ο Αντάν κράτησε την Μπετις ζωντανή.

Στο 38’ η Ρεάλ Μπέτις άνοιξε το σκορ, με τον Πιτσίνι να δίνει στον Κάστρο την μπάλα, ο οποίος έκανε ένα σουτ μέσα από την περιοχή που κατέληξε στην πάνω δεξιά γωνία της εστίας, γράφοντας το 1-0.

Στο 50’ η Βαλένθια έμεινε με 10 παίκτες, αφού ο Πέρες έκανε ένα σκληρό τάκλιν και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του ρέφερι!

Τέσσερα λεπτά μετά ο Χοακίν διαπλασίασε τα τέρματα της Ρεάλ Μπέτις! Ο Ντουρμισί έστειλε μια εξαιρετική πάσα στον Χοακίν και ο τελευταίος ψύχραιμα έστειλε την μπάλα στην κάτω αριστερή γωνία για το 2-0.

Στο 67’ Ο Ελ Χαντάντι πήρε μια πάσα ακριβείας μέσα στην περιοχή και αμέσως έκανε ένα σουτ προς την εστία. Δυστυχώς, η βολίδα του τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και έχασε τεράστια ευκαιρία να μειώσει για τη Βαλένθια.

Στο 75’ η Βαλένθια μείωσε σε 2-1, με τον Παρέχο να κάνει μια πολύ ωραία μπαλιά για τον Ροντρίγο, ο οποίος έκανε το τελείωμα και έστειλε την μπάλα χαμηλά στην εστία.

Τρία λεπτά αργότερα έγινε και το 2-2, με τον Γκαράι να τρέχει γρηγορότερα από όλους να παίρνει το ριμπάουντ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα!

Στις καθυστερήσεις του αγώνα η Μπέτις κατάφερε να κάνει το 3-2, με τον σκόρερ του πρώτου της γκολ, Κάστρο, να βρίσκει ξανά τα δίχτυα και να «εκτελεί» οριστικά τη Βαλένθια.

Το 3-2 έμεινε μέχρι τέλους, με την ομάδα του Πογέτ να πανηγυρίζει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι σε μια απογοητευτική Βαλένθια, που έχει 3/3 στις ήττες!

 Οι συνθέσεις

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: (Αγιεσταράν), Άλβες, Γκαγιά (45’ Μοντόγια), Μανγκαλά, Γκαράι, Κανσέλο, Πέρες, Σουάρεθ (46’ Μεδράν), Παρέχο, Νανί, Ροντρίγκο, Μινά (63’ Ελ Χαντάντι)

ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ: (Πογέτ), Αντάν, Πιτσίνι, Μαντί, Πετσέγια, Ντουρμισί, Ρουίς (20’ Γκουτιέρες), Μπράσανατς, Πέτρος, Χοακίν (68’ Μουσόντα), Κάστρο, Αλέγκρια

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τελευταία Ενημέρωση