ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

63 ακατέβατα για Ομπαμεγιάνγκ !

Δεκτική στο να παραχωρήσει τον Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνκ είναι η Ντόρτμουντ, η οποία πάντως δεν συζητάει το ενδεχόμενο να «πέσει» η μεταγραφή του παίκτη κάτω από τα 63 εκ. λίρες! Στο «κόλπο» παραμένει η Λίβερπουλ, «γλυκοκοιτάζει» τον ποδοσφαιριστή και η Τσέλσι!

Όπως αναφέρει η γερμανική «Bild», στην Μπορούσια Ντόρτμουντ θέλουν να ξεκαθαρίσουν από νωρίς το τι θα συμβεί με το θέμα του Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, τον οποίο ναι μεν προτίθενται να πωλήσουν το φετινό καλοκαίρι, αλλά αυτό θα συμβεί μόνο αν λάβουν το ποσό που η διοίκηση της ομάδας επιθυμεί, τα 63 εκ. λίρες δηλαδή (70 σε ευρώ), και παράλληλα σε σύντομο χρονικό διάστημα, πριν τις 26 Ιουλίου τουλάχιστον, όταν και η γερμανική ομάδα θα ξεκινήσει την προετοιμασία της.

Την περίπτωση του Γκαμπονέζου επιθετικού συνεχίζουν να κοιτάζουν με ενδιαφέρον τόσο η Λίβερπουλ όσο και η Τσέλσι, σύμφωνα με τα γερμανικά δημοσιεύματα. Το ενδιαφέρον των «κόκκινων» έχει γίνει εδώ και αρκετές μέρες γνωστό, με τον Γιούργκεν Κλοπ να επιθυμεί την απόκτηση του 28χρονου στην ομάδα του, ενώ και οι «μπλε» έχουν στα υπόψιν τους τον παίκτη της Ντόρτμουντ, σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί εντέλει η μεταγραφή του Ρομέλου Λουκάκου απ’ την Έβερτον.

 

Πηγή:england365.gr

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Τελευταία Ενημέρωση