ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Καλύτερος Γερμανός παίκτης της χρονιάς ο Λαμ

Ο Φίλιπ Λαμ ψηφίστηκε από 855 αθλητικούς δημοσιογράφους της χώρας ως ο καλύτερος Γερμανός ποδοσφαιριστής της χρονιάς. Ο πρώην πλέον ποδοσφαιριστής, ξεπέρασε σε ψήφους τον Τόνι Κρόος της Ρεάλ Μαδρίτης και κέρδισε για 3η και τελευταία φορά αυτό το βραβείο.

«Είναι μεγάλη διάκριση για μένα, είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Νομίζω ότι οι Γερμανοί αθλητικοί συντάκτες είχαν στο μυαλό τους όλη την καριέρα μου γι' αυτό με ψήφισαν» τόνισε ο Λαμ.

Ο Γερμανός άσος που μόλις έβαλε τέλος στην καριέρα του, έχει κερδίσει οκτώ πρωταθλήματα Γερμανίας, έξι Κύπελλα, ένα Τσάμπιονς Λιγκ και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική.

Επίσης, προπονητής της χρονιάς αναδείχθηκε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, της Χόφενχαϊμ, καθώς οδήγησε την ομάδα του στην τέταρτη θέση, εντυπωσιάζοντας την Μπουντεσλίγκα.

Ο 30χρονος προπονητής δήλωσε: «Κάθε βραβείο έχει την αξία του είτε είναι από του φιλάθλους είτε είναι από δημοσιογράφους. Κάθε μέρα κριτικάρουν τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Είμαι χαρούμενος που κέρδισα αλλά η αναγνώριση είναι ένας λόγος να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά».

Πηγή: sport-fm.gr

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.: Τελευταία Ενημέρωση