ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αντσελότι: «Μου αρέσει ο Αλέξις»

Το ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου για τον Αλέξις Σάντσες επανέφερε και πάλι ο Κάρλο Αντσελότι μέσα από δηλώσεις που παραχώρησε στο πλαίσιο της πρώτης προπόνησης των Βαυαρών για τη νέα σεζόν.

Παρά την πρόσφατη τοποθέτηση του Ούλι Χένες (σ.σ. πρόεδρος της Μπάγερν) για τν «προσεγμένη» μεταγραφική πολιτική που ακολουθεί ο σύλλογος, ο προπονητής των πρωταθλητών Γερμανίας θέλησε να σχολιάσει την «αλμυρή» περίπτωση του Χιλιανού επιθετικού αποκαλύπτοντας ουσιαστικά πως οι Γερμανοί δεν έχουν εγκαταλείψει την περίπτωσή του.

«Αν παρουσιαστεί ευκαιρία ο σύλλογος θα είναι έτοιμος. Ο Αλέξις είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής αλλά δεν είναι ο μοναδικός. Πάντως μου αρέσει πολύ!» τόνισε ο Ιταλός τεχνικός και συνέχισε.

«Τη δεδομένη χρονική στιγμή η ποδοσφαιρική αγορά κινείται σε τρελά πλαίσια και η Μπάγερν δεν είναι ένας σύλλογος που παίρνει τρελές αποφάσεις. Ξέρω την πολιτική που ακολουθεί η ομάδα και δεν θα ζητούσα ποτέ μεταγραφές που απαιτούν πολλά εκατομμύρια. Αλλά αν υπάρξουν ευκαιρίες γιατί όχι;» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Πηγή: england365.gr

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.: Τελευταία Ενημέρωση

X